Kutsume konverentsile!

ETTA (Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsioon) konverents
4. oktoobril 2019 Tallinnas, Euroopa Hotelli konverentsisaalis, Paadi 5.

SUHKUR – KAS MAGUS ENESETAPP või ELUKS VAJALIK TOIDUAINE
Süsivesikud, mida rahvakeeli nimetatakse suhkruks, on kehas kõige olulisemaks energiaallikaks. Tänaseks teab enamus meist, et suhkruga liialdamine on seotud lisaks kaalutõusule paljude erinevate terviseprobleemide tekkega. On seisukohti, et suhkrut toidus tuleb täielikult vältida või siis ei pea üldse seda piirama, sest tegemist on ju kehas energia tootmise jaoks ääretult vajaliku glükoosi allikaga. Kus peitub tõde ja kas on olemas kuldne kesktee?

Tõde otsivad arst, psühholoog, funktsionaalse toitumise terapeut Annely Soots; MSc, funktsionaalse toitumise terapeut Eliisa Lukk; toitumisterapeut ja ELDÜ (Eesti Laste Diabeediühingu) rehabilitatsioonimeeskonna kogemusnõustaja Maire Vesingi; jt.

Täpsem info, programm ja registreerimine Tule Konverentsile!

Tagasi